BML Radio Online
Asculta Radio Online Romania

 
 


Muzica romaneasca

May 17, 2017
 

Manuel Riva feat. Misha Miller – Sacred Touch (videoclip nou)

Manuel Riva feat. Misha Miller - Sacred Touch (piesa si videoclip nou)

Manuel Riva feat. Misha Miller – Sacred Touch (videoclip nou)

Dj-ul roman care are in palmares piese incluse in seturile artistilor de renume precum Tiesto, Sam Feldt, Oliver Heldens, Ummet Ozcan, sau Cosmic Gate, lanseaza noul sau single, Sacred Touch.

Piesa, o colaborare cu Misha Miller, face parte din urmatorul album al artistului, material ce va fi lansat in toamna acestui an.

“Pe Misha Miller am cunoscut-o in tabara de creatie TIMC, iar in momentul in care am inceput sa lucram impreuna, am inteles imediat ca ea este cea mai potrivita pentru < Sacred Touch >. O voce fenomenala cu care este o adevarata placere sa lucrezi.” – Manuel Riva

Videoclipul (realizat de Alex Volintiru) continua povestea inceputa anterior, in care acelasi personaj – frumoasa Silvana Ciucalau – scrie noul capitol in Paris, dupa anterioarele Venetia si Londra. Sacred Touch nu vine doar in varianta Radio Edit, ci alaturi de 6 remixuri: Hyptonix, Dave Andres, Dani Zavera, Alex Vives & Ivan Deyanov, MoonSound si Paul Damixie.

“Sa lucrez cu Manuel Riva a fost o experienta incredibila, este un profesionist si o persoana extraordinara. Piesa mi-a placut de la primele beat-uri, iar cand am auzit linia melodica am simtit-o intr-un mod special, o proiectie a trairilor mele in acel moment, creionate in sunet si versuri.” – Misha Miller

Manuel Riva se numara printre cei mai de success DJ si producatori de muzica electronica din Romania. In ultimii doi ani a lansat 12 single-uri si 13 remixuri (pentru artisti precum Jack Perry, Salt Ashes, Burak Yeter, Sebastien), care s-au bucurat de recunoastere nationala si internationala.

Piesele “Mhm, Mhm” si “Hey Now” l-au clasat pe artist in topuri de renume. Single-ul “Mhm, Mhm” a reusit sa traverseze pina si oceanul, regasindu-se in Billboard Club Charts la sfarsitul lui 2016, perioada in care a fost inclus si in playlist-ul official MTV UK. Totodata “Mhm, Mhm” si “Hey Now” a fost #1 in iTunes si Shazam in tari precum Romania, Bulgaria, Cipru, Moldova, Lituania, Armenia si Gracia, iar ca urmare a succesului international, artistul a fost nominalizat la premiile MTV EMA, la categoria “Best Romanian Act”.

Va place noua piesa Manuel Riva?

#BMLRadioOnline

www.bmlradio.ro

 
Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
| Ascultalive.ro | BML Radio oriceradio.ro